درمان اسکولیوز

برای تشخیص اسکولیوز و شدت آن بهترین جراح اسکولیوز در ابتدا یک تاریخچه پزشکی دقیق می گیرد. در طول معاینه فیزیکی ، پزشک ممکن است فرزند شما را مجبور کند بایستد و سپس از کمر به جلو خم شود ، در حالی که بازوها آزادانه آویزان هستند ، تا ببیند آیا یک طرف قفسه سینه برجسته تر از طرف دیگر است یا خیر.

پزشک شما همچنین ممکن است معاینه عصبی را برای بررسی موارد زیر انجام دهد:

  • ضعف عضلانی
  • بی حسی
  • رفلکس های غیر طبیعی
  • آزمایشات تصویربرداری

اشعه ایکس ساده می تواند تشخیص اسکولیوز را تایید کرده و شدت انحنای ستون فقرات را آشکار کند و به درمان اسکولیوز کمک کند. قرار گرفتن در معرض اشعه مکرر می تواند نگران کننده باشد زیرا در طول سالها چندین اشعه ایکس گرفته می شود تا مشخص شود آیا انحنا بدتر می شود یا خیر.

برای کاهش این خطر ، پزشک ممکن است نوعی سیستم تصویربرداری را پیشنهاد کند که از دوزهای کمتری از اشعه برای ایجاد یک مدل سه بعدی از ستون فقرات استفاده می کند. با این حال ، این سیستم در همه مراکز درمانی موجود نیست. سونوگرافی گزینه دیگری است ، اگرچه می تواند در تعیین شدت منحنی اسکولیوز از دقت کمتری برخوردار باشد.

اگر پزشک شما مشکوک باشد که یک بیماری زمینه ای – مانند ناهنجاری نخاع – باعث ایجاد اسکولیوز می شود ، ممکن است تصویربرداری رزونانس مغناطیسی (MRI) توصیه شود.

درمان اسکولیوز

درمان اسکولیوز بسته به شدت انحنا متفاوت است. کودکانی که دارای انحنای بسیار ملایم هستند معمولاً به هیچ درمانی احتیاج ندارند ، اگرچه ممکن است به معاینات منظم نیاز داشته باشند تا ببینند آیا این منحنی با بزرگ شدن آنها بدتر می شود یا خیر.

اگر انحنای ستون فقرات متوسط ​​یا شدید باشد ، ممکن است نیاز به بستن یا جراحی باشد. عواملی که باید در نظر گرفته شوند عبارتند از:

  • بلوغ. اگر رشد استخوان های کودک متوقف شود ، خطر پیشرفت انحنا کم است. این بدان معناست که بریس بیشترین تأثیر را در کودکانی دارد که استخوان های آنها هنوز در حال رشد است، بلوغ استخوان را می توان با اشعه ایکس دست بررسی کرد.
  • شدت انحنا. انحناهای بزرگتر به مرور زمان بدتر می شوند.
  • خطر پیشرفت بیماری در دختران بسیار بیشتر از پسران است.

بریس اسکولیوز

اگر استخوان های فرزند شما هنوز در حال رشد هستند و او مبتلا به اسکولیوز متوسط ​​است ، پزشک ممکن است بریس را توصیه کند. پوشیدن بریس اسکولیوز را درمان نمی کند یا منحنی را معکوس نمی کند ، اما معمولاً از بدتر شدن انحنا جلوگیری می کند.

رایج ترین نوع بریس از پلاستیک ساخته شده است و به گونه ای طراحی شده است که با بدنه سازگار باشد. این بریس در زیر لباس تقریبا نامرئی است ، زیرا در زیر بازوها و اطراف قفسه سینه ، کمر و باسن قرار می گیرد.

بیشتر بریس ها بین ۱۳ تا ۱۶ ساعت در روز استفاده می شوند. اثربخشی بریس با تعداد ساعات استفاده در روز افزایش می یابد. کودکانی که از بریس استفاده می کنند معمولاً می توانند در اکثر فعالیت ها شرکت کنند و محدودیت های کمی دارند. در صورت لزوم ، کودکان می توانند بریس را برای شرکت در ورزش یا سایر فعالیت های بدنی بردارند.

هنگامی که هیچ تغییر دیگری در رشد ستون فقرات ایجاد نمی شود، استفاده از بریس ها متوقف می شوند. به طور متوسط ​​، دختران در ۱۴ سالگی و پسران در ۱۶ سالگی رشد خود را تکمیل می کنند ، اما این میزان در افراد مختلف بسیار متفاوت است.

اسکولیوز شدید معمولاً با گذشت زمان پیشرفت می کند ، بنابراین پزشک شما ممکن است جراحی اسکولیوز را برای کمک به راست شدن انحنا و جلوگیری از بدتر شدن آن پیشنهاد کند.

 

 

کلمات مرتبط :

درمان اسکولیوز با بریس – بریس اسکولیوز – بهترین جراح اسکولیوز – بهترین جراح کیفوز در تهران – بهترین جراح ستون فقرات در تهران